Jornada PIMESTIC.cat

PIMESTIC és el Pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les empreses catalanes, amb l’objectiu de millorar la seva productivitat i competitivitat.

El pla PIMESTIC contempla diverses actuacions per als propers quatre anys, tant en l’àmbit territorial com en el sectorial, per augmentar la percepció del valor de les TIC entre els empresaris catalans i accelerar el procés d’adopció de noves solucions tecnològiques. El pressupost del pla PIMESTIC és de 5 milions d’euros anuals.

Us convidem a participar en la jornada PIMESTIC.cat que tindrà lloc el dijous 20 de desembre de 2007, de 12.00 a 16.00 h, a l’hotel Cèsar (C/ Isaac Peral, 4 – 08800 Vilanova i la Geltrú).

L’objectiu de la jornada és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci a través d’exemples reals a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents pugueu intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el nou servei d’orientació de les pimes en l’ús de les tecnologies digitals, i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per poder ser més competitives.

La jornada PIMESTIC.cat està dirigida a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses.

Cal que sapigueu que s’aniran celebrant jornades semblants a totes les comarques de Catalunya.

Dia: 20 de desembre de 2007 Hora: de 12:00 a 16:00 hores
Lloc: Hotel Cèsar (Vilanova i la Geltrú)
Inscripcions: omple el formulari o truca al 902 17 06 65

Ordre del dia

Per assistir és imprescindible omplir el següent formulari o bé per telèfon al 902 17 06 65. Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Tots els assistents rebreu material divulgatiu d’interès per al vostre negoci.